Welkom bij modevakschool Iris
Info opleidingen
Costumière
Lerares
Kinderkleding
Textielwarenkennis
Op Maat Cursus
Knip- Naaicursus
Kneepjescursus
Knipmode
lockcursus
Moulage
Links
Contact
Inschrijven
Cursistenpagina

Modevakschool Iris

Lerares

Deze opleiding zet u de puntjes op de i. Veel vaardigheden hebt u al geleerd, daardoor is het mogelijk deze opleiding te volgen. Als u verder wilt om als zelfstandige kleermaker aan het werk te gaan is deze opleiding zeker een aanrader.


In deze opleiding leert u hoe u zelf lessen kunt verzorgen. U loopt stage bij een van de aangesloten modevakscholen. Na het succesvol afronden van deze opleiding bent u in staat zelf lessen te verzorgen of een eigen modevakschool te starten. Hierbij wordt door ons begeleiding geboden om starterproblemen te helpen oplossen en een goede start mogelijk te maken. De opleiding wordt afgesloten met een examen voor het diploma Lerares bij de Stichting Modevakopleidingen Modanka.


Theorie


Praktijk


Lestijden

Het cursusjaar start vanaf  september en duurt tot juni. Zowel 's ochtends, 's middags als 's avonds zijn er lessen. De lesduur per keer is 2,5 uur. De groepsgrootte is ongeveer 7 personen. In de schoolvakanties wordt geen les gegeven.


Docente

De opleidingen worden gegeven door een gediplomeerde lerares voor modevakscholen. De school is aangesloten bij de stichting modevakopleidingen Modanka.


Examen

Aan het einde van elke opleiding bestaat de mogelijkheid tot het afleggen van een examen bij de stichting modevakopleidingen Modanka.


Studieduur


Huiswerk